Väiksed suhkruga üle puistatud kringlid.
- 200 g hapukoort
- 125 g toasooja võid
- 200 g suhkrut
- 3 tl küpsetuspulbrit
- 1 tl vaniljesuhkrut
- 8,5 dl nisujahu
- peale puistamiseks suhkrut
Valmistamine:
Sega kõik ained kokku, kuni saad sitke taina. Lase sel külmkapis veidi seista.
Rulli tainast peenikesed 'vorstid' ja keera need väikesteks kringliteks. Lase neilgi veidi seista, suru seejärel kringlid korra suhkrusse ja laota, suhkrune külg ülalpool, ahjuplaadile.
Küpseta 200-kraadises ahju keskosas umbes 20 minutit.
http://elinakokkab.blogspot.com/2010/04/suhkrkringlid.html
retsept siis sellelt lehelt
Märkusena: Tuleb rullida väga peenikesed ja jätta parajalt suured augud ning vahed kringlite sisse ja teise kringlikesega - muidu kerkivad kokku nagu minu pätsikesed :) Esimene plaaditäis tulid täiesti ruudud :)
Maitse on super :) pealt krõbedad - seest mõnusad pehmed.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar