200g tumedat sokolaadi
200g võid
200g suhkurt
4 suurt muna
1spl jahu
Sega kausis tükkideks murtud šokolaad ja või ning sulata mikroahjus või
vesivannis aeg-ajalt segades. Sega juurde suhkur ning lase veidi
jahtuda.
Lisa ükshaaval segades juurde munad*. Viimasena sõelu juurde nisujahu. Sega ühtlaseks.
Kalla tainas võitatud 24 cm lahtikäivasse koogivormi ning küpseta 25 minutit 200-kraadises ahjus. Valmis kook on pealt just küpsenud, aga seest veel pehme.
Lase koogil enne serveerimist vormis jahtuda - kasvõi järgmise päevani.
Serveeri nt vahukoore ja värskete marjadega.
* Justnimelt hoolikalt segades, ei pea mikseriga vahustama. Kui soovid, võid munad siiski esmalt kahvliga
Lisa ükshaaval segades juurde munad*. Viimasena sõelu juurde nisujahu. Sega ühtlaseks.
Kalla tainas võitatud 24 cm lahtikäivasse koogivormi ning küpseta 25 minutit 200-kraadises ahjus. Valmis kook on pealt just küpsenud, aga seest veel pehme.
Lase koogil enne serveerimist vormis jahtuda - kasvõi järgmise päevani.
Serveeri nt vahukoore ja värskete marjadega.
* Justnimelt hoolikalt segades, ei pea mikseriga vahustama. Kui soovid, võid munad siiski esmalt kahvliga
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU